converce gänget

Igår kväll blev det grill och fotboll som gällde hemma hos Dane med väldigt mycket folk. ska försöka räkna upp alla: Jag Ebba Lina Stina Emilia Amanda Linda Ellis Dane kg Nilsén claesen Adam och även nina tror jag hon hette :) och det roliga är att alla hade vita converce, haha! Måste bara säga bra gjort Barcaaa! I allafall så tillbringades kvällen med härligt folk och jag Lina och amanda drog runt 12.

I Fredags var det fest hemma hos malin då vi klädde ut oss och fira Lina kan man säga! kul men det slutade alldeles för tidigt! :)

Nu blir dett duschen och sedan Bigbrother, ha de!


som sagt, vita converce, dock är det någon på bilden som inte hade det, fy!
och så fattas det två par! (:


no trubble sleeping

Igår var en väldigt händelserik dag kan man säga, ett stort grattis till er E & M :)
Idag kom Ida ut en sväng och så tog vi en lång promenad och sedan in för att kolla Bigbrother, fan vad fint att Gurkan åkte! skönt!! I morgon är det skola och Jobb som står på menyn och antagligen blir det att vara med några
fina vänner. puss 



palla k bry och?

heeeeeehheeeee.
Orkar inte blogga. Damp.
Längtar för mycket till de som ska göras under sommaren. alla planer. fan va gött pöjkar!
men vi ses då?


Korpa med alla madde folk!

Ikväll blir det ett rejält korpa häng med en massa folk. fint. Igår var vi i slottruinen och hade like kul. fan vad helgen rullar på. Nu ska vi göra oss i ordning och sedan blir det att dra. Hejhopp gummisnopp.
Igår





Dåligt"

Uppdaterat så dåligt så jag vet inte vad, men det ska tas igen.
Sitter hemma hos Ebba med Lina och vi ska snart kolla reprisen på bigbrother. Undra vem som åker hem ikväll? Gurkan Katerina eller peter...
Senare ikväll blir det bio och sedan hem och soooooova, skönt. Ännu en gång känns det som om helgen gick förbi på 3 sekunder, men som sagt bara runt 6 veckor kvar och sedan är det SOMMARLOV! usch vad fint.


water for elephants


Ikväll blir det att gå på bio med babbsan och hennes mother, fint :)


RSS 2.0