Goodnight!

Godnatt på er! Pussar

BLONDIE

så, nu har jag läst färdigt boken BLONDIE som handlar om birgitta, (även kallad blondie) som är nära att bli lämnad i en snödriva som nyfödd, blir också våldtagen för första gången redan som sjuåring av en alkolist i en trappupgång. Redan som tioåring blir hon prostetuerad och blir sedan grovt kriminell och även grovt beroende av knark. I boken får man läsa om alla hennes nedgångar, men även hennes uppgångar. Under dom 30 första åren i hennes liv missbrukar hon, blir våldtagen, arbetar som prostetuerad och hamnar in och ut på kåkar, hon föder även sina två första barn inne på kåken... sedan jobbar hon sig uppåt, men hamnar sedan i ett alkohol och spel missbruk. Boken är verkligen hemsk, men samtidigt otroligt bra och berörande. Den borde läsas av alla!


natthumor


pulkaåkning!

Nyss hemkommen från Alpernabacken som jag spendera med Ebba Stina Thilda Jocke och Victor. Galet kul måste jag ta och säga, mycket ont kommer man antagligen ha imorgon, men det tar vi då :) på tal om imorgon så är det skolstart igen, både kul och tråkigt. nu ska jag ta och läsa ut min bok BLONDIE också, uppdaterar senare, pussar!



Senast vi var på alpernabacken, (haha!)


Dag för dag...

OM MAN INTE HAR NÅGOT ANNAT ATT BLOGGA OM..

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Ska försöka mitt yttersta för att skriva alla dag för dag, finns kankse några jag skippar också..

Natthumor


Okej..

mitt internet har dampat och så har jag sovit bort hela dagarna så jag har liksom inte kunnat uppdatera så mycket som önskats, men men.
Nu är kockan runt halv sju, och jag har inte  sovit ännu, hmm undrar hur det här ska sluta?! skolan ligger ju runt hörnet också, har en bok att läsa ut tills då, så den där små paniken börjar krypa sig intill :( usch! Hade lovat att lägga upp dagens outfits, men min sladd är hemma hos Ebba så det har blivit lite svårt att överföra bilder, men så fort den kommer hem kan jag ta och lova lite fler bilder, samt uppdateringar.  Än så länge har man hunnit med tre filmer, om man ska ta och kolla en till? ha en bra dag! pussar

Hitta någon snygg bild?


Sleepless

Vakna klockan sju idag? asså sju på kvällen, helt sinnes! Men somna inte förens fem inatt så det är kankse inte så konstigt? Har inte gjort något speciellt idag, kollat tv osv, rätt så boring om man frågar mig, men ändå chill. Dom första dagarna nu på året så har jag verkligen inte gjort ett ända skit, varit hemma hela dagarna.. usch, måste verkligen va med mina tjejer snart, ett bra tag nu sen sist.. nyår var senast! på tal om nyår så knäppte jag inte ett enda kort? wierd, så jag har inget att visa därifrån, allt jag kan säga var att den var toppen, med en massa folk hemma hos mig! Tänkte förövrigt börja lägga upp dagens outfit här i bloggen, och börjar med det imorgon! Nu blir det att kolla skräck film med brorsan, Godnatt!

januari2011

Sitter hemma nu och drömmer mig bort till något varmt ställe.. får ångest av att veta att det är flera månader kvar till sommaren, men längtar gör jag som in i helvete!

Igår som sagt spenderade jag kvällen med Lina och Amanda i en tvättstuga..? Men kul hade vi iallafall så nu har man knappt sovit på ett dygn. Kommer sova som en prinsessa inatt, haha;)

Bild på mig och amanda sen i sommras, då jag även var blond..


Hot/not

kvällen bjöd på godis och mycket tjejsnack, och det blev att jag och Lina ska sova hos amanda! eller sova och sova kommer vi nog inte göra :)


Vem är snyggast? ;)

Slow dancing in a burning room

Ska fixa mig lite innan jag sätter spår mot stan för att träffa Lina, och även kanske Amanda. Ska sova hos lina och får se vad kvällen bjuder på, vet i allafall att den kommer bli toppen! Skriver senare ikväll, pössar!

LinaWimmerström

Fixar...

Ska hålla på lite med bloggen nu framöver, fixa headern osv, så det kan bli lite rörigt
och medans jag gör det lyssnar jag på Tylor Ward


Cover -  use somebody

New start?

Okej, bloggar ju som sagt på www.tuttbloggen.blogg.se också, men kände att jag ville ha en egen blogg också. Framför allt för att det nästa ändå bara är jag som skriver på andra bloggen ;) men kommer självklart fortsätta där! Kommer väl skriva ungefär samma saker här som där, men lite tätare uppdateringar bara. Vi får väl se hur det går? Pussar

RSS 2.0