sommarlov lika med inte mycket bloggande

länge sedan nu känner jag!
Men är det sommarlov så är det! orkar egentligen inte att blogga nu heller men kände mig tvungen. Är med Ebba och Lina och vi ska snart kolla skräckfilm så vi piggnar till, herråråråårårå!


klasskamp/sista natten med gänget

Idag hade vi klasskamp i skolan och inatt blir det att sova i skolan med alla 9:or, fint!
Imorgon är vi lediga och på torsdag slutar vi, längtar! mer än så hade jag inte att säga, men skriver nog imorgon, då jag även ska lägga ut lite nya kläder + skolavslutningsklänningen :)


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDEEEEEEE!!!

mina dagar har enbart bestått av maddehäng på korpa och på stan, fy så nice!
Idag for example så var jag ellis linda ebba stina och emilia först ute på korpa och "stekte" sönder, nae vi frös ihjäl. Sen drog vi ner till stan och träffa kg adam anton mattis rasmus och micke och chilla ett tag och sedan drog jag och ebba hem till henne, och nu snart så ska vi sova. Måste bara säga, TAGGA! till skolavslutningen då jag kommer bajsa på mig av peppighet:):) helt sjuk att det bara är fem fucking dagar kvar till skolavslutningen, allt jag har kvar på "to do listan" är bara att fixa min dricka!! det kommer iallafall bli hur bra som helst. Fast vi slutar på tordagen då vi har studiedag på fredagen medans de flesta andra slutar på fredagen. men har jag skrivit för mycket känner jag så vi hörs, puss!


Man Down

förhoppningsvis kommer några sköna brudar hit snart och så länge lyssnar jag på Man Down!


beställt!


klänningen till skolavslutningen! ♥


Maddefolket is in town!

hallihallå!
idag var det chill till max hemma hos Ebba med maddefolket, vilket är Lina Stina Ebba Amanda Ellis Lina och Kristina! Imorgon blir det att dra ut med gänget och bada och sola järnet! ska bli fint som bara den! och på Lördag ska vi fira Lina med dunder och bär, ska bli jävligt roligt! :) Hörs efter helgen antar jag, Cio!


Love you!


RSS 2.0